lllllooove

22 December. Pulka åkning och födelsedags firande i 25 minusgrader...

Pappa dag

Idag : var en vara med Pappa dag. Blev hämtad klockan 11 de bar av till Smile, stadium aringe och täby. en skjorta, en tröja, termobyxor och vantar är införskaffade. Härligt att åka runt med pappi ibland!
Ikvall : blir det tjejkväll med mina älskade regissör kollegor Agnete och Amanda. Det kommer bli mycket skit snack, fnitter, uppbränande av papper, komma överrens moment och en jävla massa sex talk!

Beställt

Kom på att jag i 15 års present fick ett tand smycke av Pappi och nu är det beställt.

Återförening

I torsdags efter att jag myst med Tottis hela dan åkte jag till centralen och träffade min Bettan Vi åkte hem till henne och åt massa mat och snackade skit. Like old times.. Miss It!
Blev en töntig återförening på centralen när vi ser varandra och springer mot varandra och kramas hårt och länge! Folk tittade men fan. TheBettz.
- Bettan

hell

välkommen tillbaka till verkligheten...
inte så konstigt att jag är som jag är med tanke på hur du är! Din FEGA jävla rix mongo...

Tisdag

Då : så fick man sova ut för en gång skull.

Nu : Efter en frukost bestående av banan, varmt vatten och yogurt känner jag mig oslagbar!

Snarast : rör jag mig till bussen åker till skolan och gör ett Matte prov.... seeeeeeeen slutar jag!

Senare: Ikväll är det teater grupp, den äldre, rollsättning är avklarat och den första versionen av manuset. Det gick smidigare och fortare än jag trott. Trodde jag skulle få kämpa riält för att få igenom vissa idéer, men jag och G Bergström var överens på det mesta, vissa grejer fick jag legga ner andra grejer fick han legga ner men nu är det ett klart HARD CORE manus som delas ut ikväll till ensambeln.

Knodd

Rätt sugen på att skaffa en liten knodd nu asså. Har varit hemmos hos G's barnbarn idag. Mamma är 19 nu dotter halv 3. Jag vill också ha en halv människa att lägga ner mitt liv och själv i. Jag vill också ligga och sova brevid de där kalla små fötterna.
Vill ha någon att dela mitt liv med, vill ha någon som jag måste få in i min vardag i mina rutiner... Jag vill inte gå på dop jag vill arangera ett dop. Jag vill ha ett litet barn som klänger på mig jämt och ständigt..
Som sagt jag ät rätt suger på att skaffa en liten knodd..

Profitionellt


Min säng är full av bilder på ensambeln mitt huvud fullt med tankar på manus ändringar och roll sättningar. Så här arbetar ett proffs! Nu jävlar är det igång här med är jag Bettan regi ass åt Magnus G Bergström! Och det känns AWESOME! Nu vill jag bara ha jul lov så jag kan lägga ner min själ i detta och slippa ha skolan som ligger som en böld i arslet och på minner om att det finns... Just nu är jag konstnär och behöver inte kunna något annat än å låta min fantasi flöda ut på ett papper. FAN va poetiskt!! Men även en konstnär måste få sova, och eftersom att den här konstnären inte fått sova de senaste nätterna kör vi all in på den här!

kom hem

fuck lord vad jag saknar dig. Jag vill ha min bästavän här, min andra halva. Jag vill holla om dig känna din värme och din oändliga kärlek. kom hem, Jag kan inte leva utan dig.. jag är inte hel utan dig. Jag är så sönder utan sig. 'kom hem, kom hem så du kan laga mig med en av dina kramar med ditt skratt med ditt leende. För jag saknar det, jag saknar dig så fruktansvärt. Jag orkar inte leva utan dig. Så fort kvällen kommer och jag blir lämnad ensam då kommer allt tillbaka. kom hem, Så jag kan ringa dig och messa dig jag vill ha dig här hos mig. kom hem . Jag orkar snart inte mer. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och du betyder allt för mig. kom hem bettan. för Thebettz kräver två..
-Bettan

du

Varför just du..

Lärorikt?

Sitter och försöker få i mig lite soppa samtidigt som jag lyssnar på GLEE låtar. ionser att jag måste gå om en halv timme och jag är osminkad och opåklädd.
´Får man gå och lägga dig igen ?

Så är man tvingad att hämta tottis på dagis.. yeeeeeeeeeeeey Hur i helvette tar man på en barnvakt på bussen och hur fan får man av den... Kan man låta bli att byta blöja på en två åring från 3 till 6 ? 3 timmar kissar hon får vi vell bada med tänk om hon gör nått annat? "Vad säger josse om bajs tottis?" "äckligt" PRECIS EXAKT DERFÖR BORDE JAG SLIPPA... Det ser ut som att detta kommer bli en lärorik dag

.

Det här börjar bli än vana.. inte en bra vana.. Jag orkar inte.. så vad gör man

AWESOME DAG

Kan inte säga annat än att den här dagen har varit GRYM!
Dagen började med en varm dusch och stjus till skolan av våran godhjärtade person och  extra pappa. I skolan hade jag bild dääär jag..... kom fran till att jag skulle trycka ett peace märke på sidan av en tröja... nästa fredag.
Sen var det dags för egen hårvård i salongen, Sally tvättade och stylade mitt hår. på det vare lucia mys och dags att åka hem.
Meeeeeeeeeeeeen jag tog en sväng till gården och satt och snacka skit med magnus ett tag tills Sessan sa att hon var i berga så jag kunde hämta filmen jag skulle låna av henne. Hämtade den och åkte hem till BBY A o CC där kollade jag på skit filmen gossade ett tag.

För att sedan komma hem mitt i kaoset av 18 års fest fixandet. När det bara var min bror och jag kvar styrde jag upp det hela en aning!

Sen vare dags att bege sig av och möta BBY A för att sedan gå till storängs och käka med DAJM (Dess, Anna, Josse, Moa) och snacka tjejskit...!
Sen bar det av till lucia tåg i centrum och lite julhandel (köpte lillasyster tottis julklapp). Sen begav vi oss hem till BBY A hon jag och CC där vi landade i arsit hörn och dog ett tag tills det började strömma in folk.. Det blev en salig röra av skratt och dåliga komentarer.

innan jag drog kom M förbi och frågade om jag ville bli hans Regi Ass  i "vid cirkens slut" vilket är en av mina mål jag vill uppnå!!!  Och som att dagen inte kunnde bli bätte... JODÅ! när jag landat hemma i min säng ringer BEBIS BJÖRKENHOLT till mig och vi pratade på... det var skön att få snacka med honom när ingen annan lyssnar eller skyndar på.. Få reda på allt och berätta allt...


                  - Min bror är piss packd efter sin 18 års fest... Mamma förvånad? aa. Bettan förvånad? inte det minsta.. Bettan

Nyår



Nu är det spikat...NORRLAND ÖVER NYÅR !!!!!!!!!!

-

Jag har inget mer å säga än att du borde ta och ringa mig typ nu och snarast ögonblickligen!!

BÄBiS björhenholt

bebis björkenholt, tänkte bara på peka hur fin du är och hur glad jag blev för dina sms igår och för ditt leende idag.

Är jag i närheten av dig skyddar du mig från allt ont, är jag i din famn kommer ja inte ens åt mig själv , där är jag trygg. du holler ihopp mig, du holler i de bitar jag fallit itu i... du är bäst Du är min!



 stolt vinnare av bowlingen



kunnde inte bli än bätte come back efter att ha legat hemma förra midsommaren,
den här midsommaren kommer jag aldrig glömma.



Jag har aldrig sett doíg så arg som du var den här kvällen

lööv

Okej Bettan tjatade så nu skriver jag ett blogginlägg :P

känns bra nu mitt liv blir bättre tråtts lite ångest i kroppen och att jag är kvar på börstil..
längtar självklart fortfarande hem massvis !
frida har dragit igen så nu är Ann-sofi, lisa och frida på rymmen.. de var svårt att stå imot att följa med men jag är stålt över mig själv :D
Bea och jag har kommit varandra närmare :) det känns br hon stöttar mig att vara bra :)
SAKNAR MIN BETTAN SJUKT MKT!!

de blir alt PEACE ! <3

BLUBB

att överleva denne dag verkar svarare än att överleva ett världskrig, det är iallafall så det känns i denna sekund. Jag skriker jag gråter, jag går sönder! Mitt hjärta dunkar hårt mi mage har slagit knut på sig sälv, jag känner knappt mina fingrar och min rygg går av på mitten snart. Jag slutar inte skaka och allt ser bara äckligt ut, tänker inte ta i det för då ruttnar mina fingrar. Mina drömmar blir bara sjukare och sjukare och jag står inte ut med dom..


                - make it go away. Bettan

-

..... fuck off


DISSAD

vi ger inte många pluss poäng till SL. Just nu i detta tillfälle sitter Sl;s över kucko tittar ut genom fönstret och tänker " ååfan det kom snö i år igen"

Nej men välkommen till Sverige! här snöar det, det blir is och man fryser arslet av sig. Är vi förvånade mhh, aa fast nej! Idag Dissar jag SL! ska fan börja gå överallt på vintern..!


På peka!

"Jul tomten med mjölk mustasch kommer ner för trappen "mina kakor är slut, ja vill ha mer, jag vill ha dina ! " han öppnar skjortan man ser hans solbrända in oljade vältränade mage. han tar dig vid granen, spääänkar dig med fisk fenan. Du känner doften av torsk, "du är med på stygglistan i år" han tar fram sin stora ko...l bit... Sen går ni ner och bakar frallor !!"


Idag tänker jag på peka hur jävla bra det är att ligga övertrött i en husvagn mitt i sommaren och fantisera med någon som ligger på samma nivå!


Julmys

Så sitter man på gården igen och försöker värma fingrarna lite innan Madich kommer så vi kan köra igång med manus skrivandet!

Jul radion går varm här. volymen och stämmningen är på topp! Känner hur julen fyller mig, kan inget annat än å holla med Stefan Viktorin - ny narcissisten Julen är en drog farligare än rökheroin!


Välj rätt

Jag lovar nu de är slut på de här !!
jag ska fan ta tag i mig själv.. Jag vill så gärna vara duktig och bra !! men varför är de så JÄVLA svårt ?
jag vill vara bättre göra bättre ..
Frida ringer säger att de är josse "hej gumman det är jag gör inget nu sätt dig bara och prata med mig"
hon är i sthlm.. har fixat boende.. ansofi och hon är inte tillsammans..
jahap tänk om jag varit med ..
men nej inte tänka så jag ska vara duktig !!
Räcker med skiten man fick efter att de var ute på nyheterna sista gångem vi försökte ta oss där ifrån..
dessutom gillar jag Jessica ..

Jag tror att de är våra val i livet som speglar av sig i vårt öde ! <3


RSS 2.0