....

Magkatarr är fan inte att leka med,, JÄVLASKIT!

PÅPEKNING!

Jag kollade på ett avsnitt av Sofias Änglar igår kväll, vilket är ett program på kanal 5 där, Sofia, och romservice jonny och mattias hjälper familjer som har det svårt att ordna till deras renoverings hem. 

Och det var blandade känslor som bubblade upp. I den här familjen hade Pappan fått reda på att han hade en obotlig tumör i huvet och kunde dö när som hällst. JA! jag tycker det är skit hemsk att det ska behöva vara så men vafan jag kan inte låta bli att bli lite förbannad inte på dom, men på människor i allmänhet. För alla människor kan dö i vilken sekund som hälls. Det kan hända vad som hällst bär som hälls. 

Det jag menar är inte att den här familjen har gjort fel utan jag menar att alla gör fel. Pappan i familjen blev trött väldigt lätt och ville lägga all sin energi på sina barn samtidigt som han hade ångest för att lämna ett ofärdigt hus bakom sig. Fine, men vi andra då? borde inte vi lägga mer energi på våra nära och kära och leva livet. Varför ska den här Pappan göra allt själv ta med alla vänner barn hela familjen och kör en dag och hjälps åt att fixa en grej bjud alla på mat och ett par bira. 

Jag tycker att människor MÅSTE börja visa mer uppskattning mot sina nära och kära. 

Jag vet för att jag och Bettan har fått ett smakprov på hur det känns.
Jag älskar dig förevigt Bettan

söndag

Kan man tänka sig nått bättre att göra en Söndag än och gå på släckt lunch?

Som har älskat nån förut

Jag går brevid men halkar efter, jag orkar inte springa mer.


Med ett leende på läpparna    - Bettan

Förbi... Efterbild

Jag var hos frisören i Onsdags och klippte mig, men jag bev absolut inte nöjd så jag tog sakerna i egna händer, och kom på varför det är bra att gå frisör utbildning. 

Efter som det är en Lördag när jag inte ska göra ett piss tänkte jag att jag kunde passa på att färga om håret, lite för rött men jag får hoppas att de pigmentet går bort i första tvätten de brukar de göra i mitt hår. 


Efter att jag tagit saken i egna händer och tunnat ur det, det här är typ inte ens hälften...





2011


Bettan och Bettan återförenas och ser fram emot ett nytt år tsm!

Mimmie och Bettan på öppet hus. MÖÖK skola.

Och det är vell det jag har hunnit med den här månaden, har ingen bild på teatern men ni fattar vinkeln.

Födelsedags Outfit

...för någradager sen....

Men jag funderar på vad jag ska ha på mig på Annas 20 års dag som bara verkar komma närmre. Elelr jag ska ha båda outfitsen fast olika gånger den ena ska jag ha på hennes 20 års dag när vi ska äta middag med HENNES FAMILJ *kluunk* och den andra ska jag ha på Annas och Magnus 20 åres Fekke. Där en viss person kommer att befinna sig FUDGE!
i
Bagie Jeans - New Yorker


Vit T-shirt HM
Trycker har jag gjort själv!

Kavaj

Svammel

Meen kolla klockan är 22 30 och jag lever än.. 1 och en halv timme kvar så har jag överlevt denna dag. HÄRLIGT?? 

Imorgon är det bara att pallra mitt feta arsle upp ur sängen och gå till skolan. Ska till Ellas och hämta ut min lön, AWESOME!! färga håret? JATACK! 

Nu ska jag lyssna på Magnus och Brasse och massera mig i håret så det växer ut fotrare. HEJJA HEJJA!





Haloween 

Sjukdom

Nanodepresiv kanske är det vi söker efter.. eller så är jag helt enkelt bara JÄVLIGT röksugen..

SKIT

det är nått ruskit jälva fel på mig. Vad gör man? ska jag gå till en läkare, men jag tvivlar på att han kan hjälpa mig. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Vill bara ha en kram en till

-

fuuuuuuuck

Pratsjuk

Har sitter en nyklippt pratsjuk tjej som bara vil ha en lika pratsjuk Bettan brevid sig. 

Idag har varit en intressant dag. Kom up i tid i morse för att sen inse att jag började en timma senare än vanligt. halv 11 ringer min frisör och undrar vart jag är OCH jag är HELT säker på att jag sa att jag villa ha tid en TORSDAG och vad jag vet är det inte torsdag idag.. rätta mig om jag har fel, så jag springer från lektionen och hinner till salongen på en kvart med lungorna släpandes efter mig.. Klipper mig och hinner inte styla de så ag får gå med OPLATTAT ny tvättat hår till skolan kommer 10 min försent till den enda viktiga matter lektionen vi haft seda jag började på gumnasiet.. YEEEY dagen går och sista lektionen gjorte jag och min darlyng Rille en In your face till våran engelska lärare när vi var BÄST i klassen på att prata engelska FUCKER!!
Sen var det ner till Centrum TACKAR gud för Rilles Mamma som körde ner oss, köper en ny maskara som kanske sitter kvar på fransarna mer en en kvart och en subb eftersom jag inte han ätat luch var jag vrål hungrig. Släger i mig maten blir propp mätt, får reda på att Magnus inte kommer att kuna vara med på våran Onsdags grupp efter som att han måste fixa med skaer till Tomtes är far till alla barnen återträff som är dirkt efter. SÅ jag är tvungen att ha en piss jobbig scen själv.. hehe... Sen var det Återträf och jag mös in mig i Erik och kollade på filmen av pjäsen WIIHOO vad jag hatar att kolla på mig själv. MEn jag var omringad av fina människor. (nästan)

Så nu sitter jag här och önskar att jag bara kunde ringa min älskade Bettan och bara prata sönder henne tills jag somnar till min egen/ hennes röst... Natt   Bettan



Helu hottie!

PÅPEKNING!

TYP ÖÖÖÖÖVERTAGGAD PÅ KLIPPNING PÅ TORSDAG !!!!!!!!!

Det här blir vell mina bilder jag kommer med som vanligt så får vi se hur ser blir.. Funderar på at gå till skolan och färga underhåret och liggen röss de som hon har rosa

PÅPEKNING!

VEM FAN KOM PÅ MENSEN OCH FRAMFÖRALLT MENSVERKEN!! 

DEn kommer helt plötsligt som att ska ska spy, extrem hunger, en kniv i magen, samt att någon försöker komma ut från dina äggstockar. Det gör så jävla äckligt ont. Man åker hem från skolan rädd att falla ihopp på marken och typ dö. Man kommer hem tar en varm duch trycker i sig två iprem och något sött vänta två timmar sen mår man bra igen.. Jävla fenomen. Och mensverken kommer gärna när man minst behöver den. Typ innan man ska gå och lägga sig, precis när man ska gå upp eller någon gång under skolan. Varför inte komma när man ar tråkigt och inget annat och göra om den nu envisas med att finnas?? 

Och nu är xen över man har sjukanmält sig från skolan. whats next ???

Veckoplanering

Innan man sätter igång med pluggan finns det  mycket viktigare saker att göra typ....blogga?!



Måndag  Skola, Teater,  plugga.
Tisdag -Skola Plugga, teater.
Onsdag - Skola, teater, plugga.
Torsdag- Sova, Till Ellas, Klippning, PLUGGAA
Fredag - Skola, Plugga Sova
Lördag plugga sova DÖ
Söndag - Plugga sova DÖ

(Tänker tvinga Amanda att umgås med mig också)

Det är kul att slappa de första veckorna i skolan men fan va tungt det blir sen!

DET BRISTER

Det blirster, det brister så jävla hårt. Hur fa ska man hinna må bra när man inte får någon tid. ACKLIGA JÄVLA ENGELSKA LÄRARE DU!! Det här är fan inte kul!

YOU

Jag tror att jag saknar dig.. lite jätte mycket!

SKÖÖNT att vara jag!

Idag är det rätt sköt att heta Bettan Sundkvist. LEEDIG!


Till gården fixa med breven till Mellanstadie gruppen. Till Pappa fixa hemlis... Sen hem fixa i ordning sig sedan bär det av till Amanda och ha en efterlängtad teater/tjej kväll med henne och Agneta!!



Ångest

Jävla panik ångesten, hjärtat dunkar i 180 och jag vill bara skrika. Tankar virvlar förbi, hur tar jag mig ur det här? Jag vill inte och orkar inte. Jag vill bara lägga mig i mammas famn, känna hennes hjärtslag hur hon pillar mig i håret och höra henne säga att allt kommer ordna sig.. Man blir aldrig stor. FAN!

rni!()=)(/&%¤#¤%&/(/&%¤#"#¤%&/(/&/(&

HAHAHAHHA, det där var droppen som fick bägatren att rinna över. FAAN!

-

Min hjärna är avstängd och kroppen tog precis semester. Jag är död.. och kissnödig

Fitta fat handgranat

pocker full of..

Funderar på att sitta uppe en stund till ockriva Engelska äckle skiten.. vad det nu än är som jag ska skriva...?? Varför stannade jag inte kvar på akter?

Terapi

Efter en dag i skolan, med min hä....ärliga klass och mina fant..astiska lärare kändes det som att bara en grej kunde göra mig på bra humör. Så jag gick till friskis terapi, efter duschen plattade jag håret, terapi, och snart tror jag det blir en glass, terapi, och efter det är det teater, terapi. Detta är altså Josse Bettan Sundkvists sätt att gå på terapi.


Jag ska fan skriva en bok!

HYLLNING

Jag tänker passapå så här i svin tider att Hylla MOA-TOA mera känd som Moa Hammarbäck, bara för att hon vägrara att släppa mig. Och jag vägrara släppa den bruden. Vi har hållt ihop sedan 6;an inte varlige dag och ibland inte på månader. Men ibland får vi våra cp impulser och är tvungna att gå på en romenad och snacka skit i TIMMAR! Så jävla härligt att inte ha några krav att höra av sig eller träffas varige dag utan bara nån gång så där ibland. FINA MÄNNISKAN som bara finns där utan krav och korkade frågor.

MAGA LOVE! 



PÅPEKNING!

Jag kan inte ens försöka tänka hur jobbigt det måste vara att bry sig. Bry sig om allt alla gör, och inte nog med att ni bryr er, ni lägger ner energi att prata om det. Eller bli sura på folk. Fan säg att du tycker att de har gjort fel och släpp det. KOOOM IGEEEN! Människan är inte skapat för att vara perfekta och de är inte kända för att  vara särskilt snälla heller. 

Om jag tänker efter är det v'älldigt skönt att vara jag och inte bry sig om nått annat än sig. Och självklart bryr jag mig om mina vänner, det är klart. Men man måstye lära sig att lägga ner lagom mycket energi INTE för lite och INTE för mycket... Så där lite lagom som bara vi i Sverige kan vara.. eller?

wherever you will go

Jag fyller mina dagar med exakta planeringar så ag inte ska kunna hinna stanna upp andas och hamna i tanker. Hinna skicka ett sms som jag inte vill veta svaret på.. Men det är oundvikligt på helgerna. Återigen blir jag förvånad över mig själv och mina tankar...

Ett avslutat kapitel.

Jag är fruktansvärt trött på människor i min närhet. Folks töntiga fasoner. Trött på alla rutiner på likadana historier och samma jävla skit snack. Jag stänger av öronen och gömmer mig någonstans där ingen kan nå mig. I min egna lilla bubbla där alla är som jag, efter som att det bara är jag där.
Rätt less på att bli bortglömd och anklagad för att glömma bort..



TÖÖH

Kan inte påstå att detta var en rolig dag. Kommer en timme för tidigt tll skolan för att min lärasre inte kan använda sig av schoolssoft, och jag inte kan stava till det... Sen var det en extremt ointressant föreläsning om Wella och deras produkter. Och som pricken över I så fick jag reda på att jag har TVÅ prov imorgon och efter som jag var sjuk igår va jag inte med på genomgångarna.. HÖ! Sen fick jag vänta bajs länge på buss helvettet!
Just nu Sitter jag och dricker mjölk och äter knäcke bröd efter som att det inte fanns någon mat kvar till oss! Ska börja sätta igång med Pluggerit. Kanske klicka hem en film. Åker hem till Pappa ikväll.

Hold me

Jag veeet Jag veeeet, Jag ska SOVA!



Meeen, innan dess måste jag bara berätta hur underbart lycklig jag är i hjärtat just nu. Jag hade min presentation om mig på teatern idag. Hur det gick skiter jag i att berätta ( Nödvändigt konstaterande ). Men när man har gjort sin presentation måste alla andra som lyssnat skriva lappar till den som höll presentationen. Och jag vet inte hur jag ska börja, men att få läsa att andra tjejer ser upp till en och beundrar en är en så galet härligt! Det känns som att man upp nått något vacker... Jag är så otroligt tacksam att jag fick chansen att vara med i teatern och att jag fått lära känna dessa tjejer (och killar), fått uppleva denn känsla och vara en del av något speciellt. Som Reitchel, från Glee, hade sagt. being a part of something special makes you special! 


Jag tackar och bockar för denna dag och utgår. En dag närmare Bettan

Dagen D

Nu : Över entusiastisk Engelska lektion med min favorit lärare. HATE HATE! 

Sen : det blir träning efter skolan på FRISKIS!

Senare : blir det teater på gården med högstadie gruppen. SKa hålla min äckel presentation, som hanlar om mig och mia extremt intressanta händelser i mitt 16 åriga liv... SUCK!!


teaterläger 09. sexymama poliser
Jag vill ha FREDAG nu tack! Bettan älskar Bettan mäst glöm alldrig det !! PÖLZAA!

BLAJ

Jag vet att jag tjatar meeen
Jag tänker på dig

BOOOOOORING

Sammanfattning av 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
hee, YES!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Som fan

3. Blev någon/några av dina vänner, föräldrar i år?
om man kan räkna det som en vän så aah

4. Dog någon som stod dig nära?
nix och tackar för de

5. Vilka länder besökte du?
Cypen oooch teneriffa

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
njää inte diräkt

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
döööh, venne.

8. Vad var din största framgång 2010?
Två jobb på teatern,

9. Största misstaget?
ett litet frispel på någon som inte förtjänade det

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Somfan!, ryggskott och krock


11. Bästa köpet?
Mina bagie brallor

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Teater, mina favvo brudar, du, mina serier

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
"gubben i lådan", The baseballs

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och

16. Vad önskar du att du gjort mer?
njuti

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
längtat

18. Hur tillbringade du julen?
Gymmet, Moster, Pappa

19. Blev du kär i år?
I Finn.

20. Hur många one night stands?
...... TIIH

21. Favoritprogram på TV?
GLEE

23. Bästa boken du läste i år?
Tror Linaskvällsbok ar den enda jag läste..typ

24. Största musikaliska upptäckten?
The baseballs!!!!!

25. Något du önskade dig och fick?
Termobrallor

26. Något du önskade dig men inte fick?
En ponny

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Satt på en klippa men lite fina vänner och var piss nervöös över att skolan började dan efter

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Antagligen

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Haffs

31. Vad fick dig att må bra?
Erik Axle framförallt. 

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
FINN!!!

33. Vem saknade du?
Bettan <3

34. Ditt bästa minne?
Ballen

35. De bästa nya människorna du träffade?
Mitt andra L och tvilling själ Anna. och min värmdö bo CC. och Bengan. Har säkert glömmt någon

En till

Jag tänker passa på att på peka en till sak dagen till ära..

Jag total älskar facebook funktionen att man kan lägga in sin Facebook sida om info på just.. Viet for it... sin Facebook sida! 



PÅ PEKNing

Idag på pekar jag ordet MIFFO, säg det för dig själv "Miffo" är det inte underbart. Kanske inte i din mun men prova säg det med min mun.. Då passar det som handen i handsken.
läsa boken vare ja....

NU:

Borde verkligen tvätt det jag kallar mitt hår, borde verkligen städa det jag kalla mitt rum, borde verkligen läsa det jag kallar min engelska läxa.
Det blir en snabb städning en sab dusch och en lååång tur med engelska boken.
Musik maisto

Du

Hör du mig? Ser du mig? gör du det fast du skiter i mig? För dig gör jag allt, för dig gör jag allt. Holl om mig som du brukade göra, prata med mig som du brukade göra. Min kropp skriker efter dig, jag skriker efter dig. Jag får abstinens utan dig. 

Jag älskar att se dig le, se dig skratta, se dig gråta, se dig sova. Jag älskar att se dig. Du är ett lugn, mitt lugn. Älskling jag vet att du är där, men jag når inte fram till dig. Jag vill veta vad du tänker på. Jag vill veta vad du gör. Jag vet att det är mitt fel.

Utan dig klarar jag mig inte mycket längre...

Slut som människa

Det känns som om detta är min sista dag. Imorgon börjar allvaret, på ett enormt galet härligt roligt sätt. Det är bara att köra på. All in. Nu är jag slut som människa och börjar jobba som en maskin.
Jag kommer ge upp mig och mitt liv och lägga ner all tid på Teater Träning och skolan. Något annat finns inte. Det blir inget kalasande för den här tjejen inte.

BETTTTTTTTTTTTTAN

Har landat i min extremt sköna soffa och satt på dumburken. Det är rätt skönt att titta på andras problem när man kan stänga av eller byta kanal när det blir för mycket. En fjärrkontroll till livet vore inte helt fel.
Men käraste underbaraaste Bettan kommer hem på Fredag! Eftersom att hon fyller år på Torsdag. Jag trode det var jätte lång tid kvar innan den dagen skulle komma. Loooord var tiden går fort.

RÖÖVKNULL

Kan inte du bara låt mig vara så jag ka sluta tänka på dig och fortsätta med mitt liv. Jag skulle slippa vara orolig på att för säga mig, Jag skulle slippa läsa allt andra skriver om dig. Jag blir galen, jag ska inte tänka på dig det spelar ingen roll hur många rätt det är för det är et stort fel. Hela idén och tanken är fel. et sa inte vara så här.
Tack     - bettan

SKIDBAKEN

Kommit hem efter en lång, kort lagon... dag i backen. Mina knän blev lite paj men annars är jag hel! wooooohooo! Dags att dra på sig mjukis dress och dra en middag film och kudden.


Det här är mitt liv

FYFAAAN...
två dagar kvar att slå ihjäl innan det blir familje tripp, vilket kommer vara i princip det sista jag ser av dem. För på Många börjar en ny termin.. Denna tuffare än någonsin.

Andra terminen i 1;an eftersom att vi misslyckades totalt på frisör proven förra året kommer vi behöva jobba hårdare det här året.. Och jag ska ha ett VG i alla kurser som avslutas i sommar, även engelska.

Jag ska träna tre gånger i veckan så jag kanske nästa år kan söka jobb som gym instruktör på Friskis och Svettis

Och inte att glömma kommer jag ha två teater grupper att ta hand om. Mellanstadie gruppen med Amanda och Agneta och Högstadiegruppen men Magnus G Bergström.


RSS 2.0