Bara gå, gå med dig brevid mig. Berätta om allt, om ingenting. Våran vanliga promenad, i flera timmar. Jag vill lämna allt och åka till dig, det finns ingenting som kajn hindra mig.. för när jag väl får komma till dig är jag beredd med allt.. och med ingenting. Glädje tårar !


Tusen masker

Låt dig inte luras av det ansikte jag visar, för jag har tusen maskar och ingen av dem är jag.Bli inte lurad

Jag ger dig ett inrtyck av att vara säker, att självförtroende är mitt namn, tar det kyligt lugnt i mitt agerande och att jag inte behöver någon, men tro mig inte.

Djupt nere döljs mitt verkliga jag, i förvirring, i fruktan, i ensamhet. Därför skapar jag mig en mask att dolja mig bakom, att skydda mig från blickar som vet, men just en sådan blick är min räddning.

Det betyder att om den åtföljs av accepterande då åtföljs den av kärlek. Det är det enda som kan befria mig från fängelsemurarna jag byggt åt mig själv.

Jag är rädd för att djupast inne inte vara någonting och att jag inte är något att ha, och att du ska upptäcka det och stötta bort mig.

Så börjar paraden av markeringar.

Ständigt pratar jag med dig.

Jag berättar allt om ingenting,
vill berätta allt om det som betyder allt,
vad som ropar inom mig
var snäll och lyssna noga och försök att höra vad jag inte säger.

Jag skulle vilja vara äkta och spontan, och mig själv, du måste hjälpa mig, du måste försöka räcka ut din han.

Varige gång du är snäll, vänlig eller uppmuntrande. Varige gång du försöker förstå för att du verkligen bryr dig, då börjar mitt hjärta få vingar.

Med känslighet, sympati, och din förmåga att förstå är det kanske du som kan befria mig från min skuggvärld, från osäkerhet och övergivenheten i mitt fängelse är det kanske du som kan befria mig.

Det kommer kanske inte bli lätt för dig, ju närmare du kommer mig desto blindare slåt jag tillbaka. Men jag har hört att kärleken är starkare än tjocka murar och däri ligger mitt hopp, mitt enda hopp.

Jag ber, försök riva dessa murar med fasta händer, med varsamma händer, för ett barn är mycket känsligt…



Från Bettan till Bettan



..

Jag tänker inte ens uttala mig om går kvällen..
känner en grym ångest


Kortfilm


det går inte riktigt at vara sig själv, går inte att ha en trevlig redag kväll.. Bilder och minnen med dig poppar upp som en kort film framför ögonen på mig ! Jag hatar att ringa dig, jag vill bara prata med dig men klarar inte av att inte få ett svar..
önskar att du kunde läsa det jag skriver på blggen.. så du vet alla mina tankar jag spyr ut..



Älskar dig

-

Det rinner, det bara rinner.. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Vad händer egentligen. Hatar att inte veta, hatar att inte kunna planera mitt liv. Det här kommer alldrig fungera i längden.. Det riner, det bara rinner...

För ER

Känns lite jobbigt att inse att jag nog måste sluta prata med dig. Att släppa dig redan hade önskat att det varat ett litet tag allt var ju så bra! Men jag gör allt för eran skull i den här situationen. OCh det är det bästa.. För er

Verdo


10 Favoriter
Dialekt: Norrländska
Mat: PappaSalang ( Pappas Lagange )
Låt: Nomy-Cocaine
Film: Nothinghill
Tecknad figur: Knasen
Sport : Fotboll
Komiker: Robert Gustavsson.

Veckodag: Nu förtiden.. TISDAG!
Glassmak: Bannan!
Soloartist: Nomy ?!.

9 För
 tillfället
Humör: W ever i humör ?!
Tanke: "Varför gör jag det här ?"
Kläder: Pyamas ! 

Bakgrund: Min mage som det står " Sundkvist <3 BOU" på
Känsla: What ever... i känsla.
Tid: 22:17
Bästa sak: mina 10 minuter med Bettan!
Irritationsobjekt: MOBIL JÄVLEN !!!!!. 


8 Första
Bästa vän: Bettan! typ
Husdjur: Damrottor
Kyss: LillJohan
Piercing: Öronen.
Förälskelse: mig själv typ
CD skiva: ja duu.
Bil: Polic bilen
Ord: Pappa

7 Senaste
Telefonsamtal: Moster
Mat : Klämmacka.
Dryck : Mjölk.
Biltur: C.C
Tv-program: Kungarna av tylösand typ
Spelad Nomy hold you head up high
Köpta klädesplagg: En klänning typ ;D


6 Har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: Noppe.
Brutit mot lagen: Skulle inte förvåna mig
Blivit arresterad: Nä
Badat naken: aaa
Varit med på TV: tror fan de
Varit med i tidningen: För många gånger.

5 Nej tack
Skolämne: Engelska
Mat: DEt måsta
Musik: Poera.
Dryck: Funlite saft
Djur: Barn

4 Saker
Du gjorde igår kväll: sov
Du kan höra just nu: tystnaden
Du inte kan leva utan: Bettan

Du gör när du har tråkigt: Tränar tuttarna ;D


3 Personer
Du kan berätta allt för: Lillasyster Tottis
Du tycker om: För Många
Du inte gillar : HELA SOC !!!!!!


2 Val
Coca Cola eller Fanta: Fanta
Hund eller katt: Hund.


1 Önskan
 Får åka till Bettan !

ETT PISS

Kanske borde jag vara ledsen, kanske borde jag ha gett upp. Men i min ord lista finns inte ordet "ge upp". Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra!

Jag spyr upp ord och tankar och kan inte hindra det. Jag vet när jag gör fel och vad vore jag utan alla mina misstag jag gjort i livet.. Det är ju dom som gjort mig till den Béttan jag är idag !

Poetiskt nog tar jag dag för fag och skiter i resten! Prata med mig så jag kan jobba med det istället för att prata med annat folk som inte kan göra ett piss... Tack



DIN RÖST

-Din röst, Det är DIN röst som strömmar ut ur högtalarna och fyller hela mig.


MÖÖK

känner att det är värdelöst att krama folk.. vill inte kramas, Vill inte ha när konstakt men nån. jag vill bara ha en kram, en kram.. Av dig bara dig ingen annan låt mig baravara vill inte krama er... MEn jag vill kramas för att klara mig måste jag kramas. Så krama mig och släpp inte. Känner att jag tar mer och meer avstånd från foket. När det gäller närkontakt...

-

Nu rinner det floder det går inte att stoppa!

"Jag gav dig tio rosor och sa: Vår vänskap ska vara hel tills den sista rosen dör. Du sa: Men jag vill inte att vår vänskap ska dö. Jag log mot dig och sa: Ta det lungt, den tionde rosen är av plast ;) Skicka denna till alla vänner du aldrig vill förlora ♥"

Såg detta spämet på allas facebooklogg. Vet inte om Bettan kommer ihåg detta späm. Men för ca. 3 år sedan skickade hon det till mig

DITT

åkte förbi ditt hus idag och en tår full av känslor trängde fram i ögonvrån. Din bussholplats, så många gånger vi suttit där skrattat och gråtit, allt Jag slängde mig i Christians famn och lät en tår full av känslor rinna ner för mitt öga för att förvinna in i hans varma famn..

Ett littet barn, ett ltet barn som springer diräkt till brevlådan när hon kommer hem. Den är tom och hon inser att nåfon redaan varit där ocg tagit in den. " MAMMA, har det kommit brev till mig?!"


The Bettz

I'm Alive and thets a good thing



Jag åkte förbi ditt hus idag, en tår full av känsor började träna sig i ögonvrån. Bussholplatsen som vi så många gånger suttit och gråtit, skrattat i... jag kastade mig i Christians famn och lät alla känsor rinna ut i den tår som föll...
Ett litet barn, ett litet barn som så fort hon kommer hem tittar i brevlådan ser att posten är in tagen springer fort in "Mamma vare nån post till mig" Men inte den här gången, inte den här gången heller...

TheBettz


ORD eller nått

Jag har egentlgen grymt mycke att skriva och säga, men jag kan inte formulera det i ord.. Efter X antal försök gav jag upp!

Saknaden av min BÄSTA VÄN går inte att beskriva. Ett svek som egentligen aldrig går att förlåta... och inte heller att förstå.. Det borde iaf inte gå att förllåta men det gör det. I kärlek finns inga regler.. Och det här är kärlek på HÖÖÖÖÖG nivå



Vågan inte, klarar inte av ett till sammtal utan svar, det vänder sig i msgen // Bettan

Bettan ?!

Drasdockor ska bara finnas och inte göra nått...

ÅNEST

Jag har klippt och klitrat för att få ihop mig, men nu går det inte längre.. Mina händer är sönder eller inte bara dem utan hela jag har gått i bitar. Allt klister och all tejp har tait slut.. Det finns än gräns vad jag klarar av och den grensen är nådd

Torsdag


Sov som en stoch igår ville inte gå upp ville inte lämna den varma sängen eller in värld av mina egna drömmar! MEn det var var bara att hase sig upp. Flirtade till mig stjus. Lämnade Tottis på dagis alla frökar tycker att vi är ballastever med våran hälsningsfras. Puss Kram high five !

Nu är det Datakunskap sen matte prov, sen blire vell lite tröst shopning men Tant !

THE BETTZ

Jag har oundvikligen börjat tänka på vad detta är för blogg...
TheBettz började som två bästavänner som gick i samma klass hade gång avstån mellan varandra och praktist taget träffades varige dag, men nu skulle vi byra skola Bettan till Säbyholm djurgymnasium, viket är ett internat, och jag skulle börja i Tibble gymnasie som ligger i täby. Detta betöd ju att viinte ens knappt skulle hinna se varandra på helgerna.. Derför var den här bloggen ett sätt att holla kontakten med varandra utan att beöva ha tid att sms;a eller prata i telefonen.. Men allt tog en snabb vändning och läget nnu är  att jag går i skärgårdsgymnasiet som ligger i Åkersberga och Bettan är i uppsala på behandlingshem. Det hä betyder att vi får prata 1-2 gånger i veckan (Soc har inte riktit bestämmt sig än, det var 2 från början. MEn nu vet jag inte..) Och brev har blivit våran blogg/dagbok. Så den här bloggen har för mig förendras från ett sätt att håla kontakt med min bästvän till att försöka skriva ut sin saknad, min ångest.





Detta är en blogg som inneholler ALLA sidor av ett leende...

Snigelmail

Skriva brev.. Snigel meil.. Det kostar en jävla massa pengar i längden och det tar e sån jävlatid att skriva det ! Men samtisigt kan jag inte undfå charmen i det hela att komma hem och hitta ett brev på sängene andresserat till mig. Att försigtigt öppna kuvetet och långsamt läsa igenom brevet, ocg skriva ett svar man kan tänka på länge och lägga tid på. Istället för att höra ett *PLOPP* känna vibrationen snabbt läsa igenom och svara. Nä Brev, snigelmail kalla det ad du vill men jävligt charmit är det !



Mitt liv



Det är inte lätt att leva i två olika värlar varanan vecka, gå en utbildning man inte ens vill ha, inte få träna så mycke man vill vilket är det bästa jag vet, att ha tappat gnistan innom teatern vilket brukar vara det jag är bäst på, ha en trygghet som långsamt glider utan räckhåll, jobba arslet av sig för att känna sig bra, ha en psykisk påfrästning i det  jag kallar mitt hem, ha vänner som man ser långsamt falla ner, en bästavän man inte får krama, ha den enda som vet alt på värmdö. och allt detta med en konstant smärta i ryggen som alldrig går över och ibland hindrar mig från att gå upp på morgonen. Det är inte lätt,
men jag klagar inte..!


...

jag har inen ork att göra nått..

Var precis ovh fixade min nagel som gick av i fredags, och det första jag gör när jag kommer hem är att a av en till.. YEEY !! kunde de inte hänt en timme tidigare lixom ?!

M.M

Mjukis byxor och mellis måste vara det allra bästa idag !


Nu Fixa Naglar
Sen Traffa Tant
Senare Pluggamatte
Sisst Skriva brev till Bettan

Måndag

Måndag.
Datakunskap + prov.
Rulla permanent.
Till Baknen *vuxen poäg*
Jobba.
Hem sova sskiten ur mig !


vill tillbaka till helgen. Hade varit det bäst just nu.


C.C har varit i berga med mig hela helgen !UNDERBAAARA MÄNNISKA!

Fredag

Emma Bettan Boström, shit va du är saknad ! det är ett tomrum i mitt hjärta... Jag älskar dih du är vacker på alla sätt coh vis. Jag önskar att jag visste vad du gjorde just nu.

Just nu plattar jag håret utan resultat, För första gången med mina naglar ! satt i ca 2 tmmar igår och gjorde naglar. Snart kommer Göran hem du ska vell jag han o lilleberor käka.

Skulle bara vilja köpa massa godis hyra filmer och gosa ner mig med Bettan och bara ligga slingrade om varandra... Meen va fan ska man göra en fredag kväll som detta...?

<3

aså mycke kärlek till en och samma människa !

Jag har inte tid just nu !

Sociala jävlar

Idag är det Tisdag, helvett vad jag längtat efter dena dag !!

Solen skiner ute men det finns tuvärr ingen ork i mig til att gå ut. Jag sitter här inee i värmen och pluggar arslet av mig. Okej jag ljög.. Telefonen tv;n ja till och med min kurrande mage är intressantare än det där pappret med saker vi ska förklara...



ERIK

Du är värld allt, och du är min, det betyder att jag har allt. RIGHT ?

NU ?!

åååååååh va i helvetta gör jag vaken nu ?? *Blupp* aah jsute telefon jäveln, och inte att ungå Kungarna av tylösand !!!!

Jag venne fan vart denna fredag tog vägen,de va plugg, de va träning, de va träffande av gamla klass kompisar de va hem de va ätande de va durschande de var rockgård de är nu sova ! 


FREDAG

När man inser hur  hårt man har fuckat up det...

Fredag.
Ingen skola, varför går man upp klockan 8 då ? joo man hör hur en liten tjej ropar ditt namn nere vid trappan man hör den vuxne säga " hon sover, vi låter henne sova, kom så går vi" De är då man vaknar ifrån alla sina drömmar ifrån den bättre världen. Rusar ner för trappan öppnar dörren.... En kram en Puss ett " Jag älskar dig" DEt gjorde min dag heeeeelt okej !!!

Nu försöker jag börja men alla jävla hem uppgifter  vi ska vara klara med idag... kuuuuuuuuuuuuul, vänta jag ljög !!

Sen blir det att tagga till sjukgymnasten, min gammla har slutat så jag sa få en ny. Det känns så där eftersom jag VERKLIGEN gillade den första jag fick, han var lixom lik mig på något sätt, han förstod va jag gick igenom.. Men just nu känns det som att jag kan göra vad fan som hellst bara jag slipper ha så här jävulskt ont !

Senare än så funtar jag på att dra ner på rockgård en stund.. beroende på om E är där ! Vill träffa min babe känns som en evighetsen tyå i SÖNDAGS !! SHIT...


hugges and kisses to Bettan. Saknaden av dig gör inget lättare, men vi tar oss igenom det här. Vi ta oss igenom allt. Tillsammans är vi oslagbara !!


// Bettan

MISS YAH

 

Emma Bettan Boström Jag älskar dig så innerligt och det spelar ingen roll vad någon annan säger för är det någon som känner dig är det jag, och är det någon som känner mig så är det du! Jag har hatat dig för att jag älskar dig så mycket. Det här låten beskriver en del och jag tror du förstår vad jag tänker på när du hör den. Och jag hoppas det blir snart... Bettan älskar Bettan för alltid och lite längre! Bara tanken på dig gör mig varm, " Jag tänker på dig dag som natt" Jag står bakom dig i allt även fast jag kanske inte borde, men så mycket betyder du för mig !! Vill bara känna din värme och höra din röst.. // Din Bettan

247

Jag prövade att rinmga numret idag men det var ingen som svarade.. Men nu vet jag iallafall att jag kommer få höra din röst ! Den här senaste veckab har varit så sjukt jobbig. för det första har jag Gått i skolan, Jobbat, Tränat, Repat och sovit så jag har inte haft någon fritid. För det andra så saknar jag Betta så gaaaaaaaaalet ! Och för det tredje så försvann min trygghet Erik. Så mina känslor och alla mina tankar har gått upp och ner och hit och dit,jag har gjort massa saker som jag inte vet varför jag gjorde...

Fast nu när Erik är hemma och jag har lite koll på Bettan änns allt lite bättre, och tankarna från förra veckan blåser vi bort


MISS YA

Det gör lixom lite jätte ont..

RSS 2.0