ALL IN

Nu sitter jag på Berga Gården och har haft lite MÅSTE GÖRAS möte Men G Bergström. Vi kom fram till att vi har rätt mycket att göra den här veckan och det är framförallt mycke att göra inom smink, hår och kläder på scen. JAAAAAaa mera jobb till josse WOOHOOOOO! Let's go!

Snart kommer vell någrafrån ensambeln som vi kan leka lite teater med kanske kan vi få mycket gjort och stryka en hel del grejor från MÅSTE GÖRA listan. (som just nu är rätt lång)

Denna vecka kommer bli awesome, mycket att göra men allt kommer bli gjort så känns det just nu.
Om 1 minut kör vi igån projekt sportlov teater vecka!



en gargoj

Sitter och kollar på inspelningen av solsidan, missade sista delen igår för att Pappa kom och hämtade mig men som tur va spelar min elakaineboende alltid in det. När jag har kollat klart på den ska jag gå in i Pappas garderob och sno en skjorta som han inte förstott passar bättre på mig än på honom. Sen blire snabb duschning fixning och ner till BergaGården och ha lite teater med högstadiegruppen.

Får se vad som händer ikväll kanske pillar mig lite i naveln!

Det var nåt som fastna på mig, nått som aldrig helt försvann

Sitter hemma i soffan i min allra läckraste pyamas kollar på tv och pillar mig i naveln.

Efter en Fredag i Västerås med Amanda, dess Christian, jonas och en jädra massa skratt. Och efter en Lördag med Bettan i vårt egna universum där ingen kan störa oss trode jag allt skulle vara bra, alla problm skulle lössas. Men när jag satte mig på tunnelbanan och bara fördes med utan att egentligen behöva tänka, lämnade hela jag min kropp och lämnade kvar ett tomt skal som stirar rakt ut genom fönstret och tankar bara snurrar i huvet. Man fastnar på idéer man vet aldrig kan utföras, kollar på bilder och fastnar på just den där du kollar på mig, ja vet att du inte gör det eftersom intejag har tagit bilden men det känns ändå som att du på nått sätt kollar ut genom bilden rakt på mig, ser mina simmiga tomma ögon och bara ser allt jag tänker.


SKIT DAg

Tänkte bara berätta hur mycket min dag har sugit!

Imorse Blev jag försenad för att jag hade glömmt att packa, kommer ner till station och har läst fel på SL så jag går till tåget istället för att ta bussen som det stod att jag skulle göra. Så jag är tvungen att vänta i 20 minuter, men tro inte att det blev bra då för tåget stannar presis innan min station och får strömavbrott så vi blir stående i 10 minuter. Kommer till skolan en halvtimme försent till musiken med våran torndölva musik lärare.. Vid lunchen spillar någon potatismos på mig! och det blir en stor jävla fläck.
Sen var det frisör och då borde det ju vara lite bättre.. INTE DÅ! NÅGON har klippt av två decimenter och slingat min docka.

Men nu blev det litte bättre för Magnus kom in och hade köpt nya smink väskort till Teater! STRUKTUUUUR! MASSOR MED KÄRLEK!



HELGEN

Har allderless för mycket att göra så jag drog till gården och gör ingenting istället. Känns bra, Pillar mig i naveln lite till Amanda ringer och tycker jag ska komma hem till henne. Sendan bär det av till Västerås! Åker hem på Lördag eller hem och hem åker antagligen till Bettan, Hopppas Hoppas Hoppas! Kommer hem på Måndag och återgår till mitt vanliga liv.. INTE! Ska jobba med teatern hela veckan, plugga, sova och leka va mig!

Ikväll spårar vi!


for telling you goodbay

Jag är nöjd får se bad min kära kompanjon Bettan säger... på Söndag ?

Reklamer

Vad är det men reklamer och var oförståliga och helt osannorliga. Här e det två senaste jag såg.
den första : en tjej runt 40 sitter på sin återförening och blir frågad vad hon jobbar och börjar då bara babbla bort sig och säger inte vart hon jobbar.Vad är det reklam för ??
Jo men självklart är det för SJ ?!?!  Vem förstod inte det ?För det är ju klart, jag menar vem skulle våga berätta att de jobbade på JS i dessa tider där inget kan gå som det ska!

Det andra: är en blomma gjort av bindor som slår ut "Have A Happy Period!" Ja fö det är ju precis det den är. HAPPY. Jag är hungrig, arg, iriterad, kissnödig, turstid, sötsuger, okonsentrerad, ofräch och en massa andra jävla grejer men inte fan är jag ´HAPPY´

-

PÅPEKNING!

Helge Skog i Halv 8 hos mig.



Alltid lika vacker!

MÖÖH

Nu har jag övergått till att sitta i mitt rumm och trycka.. Men jag mår bättre, om man bortser från att jag luktar som en svettog har med lök problem.. LLÖÖVELY!

Nu har jag bytt header oc ska snart ringa Bettan och se till att hon börjar skriv lite ointressanta saker hon me. Känner mig ensamen..



BOWLING med halsmandlar

Sitter hemma och trycker, mina hanlsmandlar verklar inte villja ge sig och gå tillbaka till normal storlek. Så nu sitter jag under mitt fina gröna täcke om myser med alla mina grejer som jag måste och borde göra. 



Dagens att göra lista.
- Ränsa datorn.
- Skriva listor till teater.
- Skriva klart Engelska uppgift.
- Skriva klart hårsvenska och hårengelska.
- Städa rummet.
- Packa upp alla väskor.
- Duscha.



OPP OPP OPP

Våga Vinna, altså, Våga VIN!

Blu frisk, bli frisk. Das för att trycka lite till och försöka se det roliga i Solsidan, eftersom alla tycker det e såå roligt måste det ju vra det. Jag ger det en chans!


Första bilden jag fick på Tott <3

*****

Varför fortsätter jag plåga mig själv? kan jag inte bara ge upp nån jävla gång

*****

Det börjar bli ett pinsamt mönster.. Du börjar bli ett konstigt mönster..

vetten, stan är full av vatten

Klart och slut varg tjut.

Vilket jävla dag. Började med att vi skulle till JÅM i Upplands Väsby, fick åka med Rille och han Mamma dit vi skulle träffas utanför Skandic, vi är var där halv när vi egentligen skulle vara där 20 i, men när klockan är klatr i och inte en jävla igenkännelsebar kotte dycker upp inser vi att vi väntar vid fel skandic.. HA! Vi blir avsläppta vid det rätta skandic, men eftersom vi är försenade måste vi själva lyckas hitta till till 3 D sjävla, Det finns inget lokic i alla dessa bokstäver och siffer komdinationer, meeeeeen till slut hittar vi 3D SOM ÄR EN BILDÄCKS affär.. Arga som vi var såg vi knappt det lilla dörren brevid med den lilla skylden som det står "JÅM" på.

Det sög på JÅM om man bortser från godiebagen! 

Sen vara in till Coffe Place ch lunch fika med Agneta, Anna och Rille massa mätt. Men inte hinner man smälta maten innan det var dags att möta upp Manda, Dess och Moa på friskis och köra ett Pass foego, det var övermycket folk och man såg inte instruktörens fötter så det var rätt svårt att veta vad man skulle gör. Sen drog dom sig hemmåt och jag stannade jag kvar och hade egentid i mitt älskade saknade gym. Nu dör jag i soffan och hostar upp mina rostbröds lungor och äter svamp soppa.


-Världens största hårspray


- jaaa, det var ju grööön.


-Rilles morotskaka på Coffe Place

Du Bettan är det finaste någon kan få

Du är fin som du är
När du står med mig här
Gör dig inte en massa extra besvär
Utan var den du är och så ska du få se
Du är värd allt som livet kan ge

Varje liten sak som du gör

Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Alla har vi nåt bra

Nåt som andra vill ha
Även om det inte känns så var dag
Det är upp till dig och även till mig
Att se till att allt ordnar sig

Varje liten sak som du gör

Varje litet ord som jag hör
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få

Sprid glädje och du får dubbelt upp

Älska och du förstår
Får mig att förstå att en vän som är så
Är det finaste någon kan få
Är det finaste någon kan få


I.. I Just... Like you

Dag drömmar suger, dom finns bara i mitt huvud!!


O

*krääääääääääk*

Jag var lycklig när jag vaknade imorse, hade en mysig kväll med Amanda och jag skulle få åka till Bettan efterskolan idag.. Men nu ligger jag här har ont i magen och kräktes imorse...

FUL ???

Till det lite mer allvarliga så insåg jag idag hur jävla sunkig jag blivit på sistonde... Jag har fan släppt allt, ni vet när man inser hur mycke bättre man såg ut förut. Och när allt kommer på tanke kommer man på varför. Enda sen Bettan inte har varit nära mig har jag börjar bli ful.. Det käns bra att komma på INNNNNNTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEE!!!


Så nu ere SKÄRPNING som gäller stenhårt! jag ska börja med att gå ich skrubba ansiktet.. Kan man sova med ansikts mask.hmmm..!

HABBIT`TI BAHHITTI

För just i DAAAAAAAAAAAG mår jag BRAAAAAAAAAAAAA!!

kom precis hem från axel, sitter och avnjuter mitt inatten mackan och kollar på en töntig film men lillebror som jag tror jag sett tidigare. Man mår alltid lika bra efter att ha varit med Axel min älskade bäbis! Alla han så väl genomtänkte kommentarer.. Ha skämt åsido...

Nä nu är jag övertrött och tycker att jag är jätte rolig i alla extremt dåliga vitsar jag drar.. Dags att slå på Melodifestivalen på SVT play och slå ner kudden.. Det kommer bli en tuff match väbber emellan!


Fredag Lördag

Och så hamnar man här som vanligt, lika full som alltid...
Jag känner mig som ett spöke efter att hela fredagen suttit framför tv:n från 8 på morgonen till tyå 12 på kvällen mne en timmes middags paous då jag också insåg att jag inte ens orkat byta kanal på tv;n under hela dan så samma skit jag satte på har varit på sen dess. Vilken GOJJA!!

Efter att ha varit barn vakt till skirik, panik och kalabalik är jag rätt död och ´sitter nu och dö glor på någon dålig rulle lillebror klickat hem..

    - Gå och Dö så sllipper jag göra det åt sig Puss

<3

Det känns som att jag fått ett slag i magen,
det gör ont men mer en så är det inte.
Inga tårar vill fram ingen illska eller iritation.
Det gör bara ont.



Hjälplös

Jag känner mig så jävla hjälp lös, jag kan inte kolla vad som händer, kan inte dubbelkolla allt du gör. Kan inte göra nått. Jag känner mig hjälplös jag kan inte pressa ur dig och skälla på dig när du gör fel, för att jag är så rädd att vi inte hinner lösa allt innan äggklockan ringer och säger att vi inte får prata längre.
Jag käner mig hjälplös som inte kan ge dig en kram och ett leende. Kan stanna dig i evigheten och ta ner dig till på jorden igen. Jag vill inte känna mig hjälplös, jag vill inte ha någon som styr över våran kontakt och vänskap. Jag känner mig hjälplös efter som saker och ting inte kan diskuteras på ett normalt sett utan att det går ut över mig eller dig... Jag käner mig hjälplös helt otroligt jävla hjälplös



Jag älskar dig nu och föralltid, in i evigheten, vad som än händer.
Du är mitt allt, min andra hälft!

Förvirad

Det är mycke tankar som kringlar runt i mitt huve, jag vill skriva ner allt men kan inte sätta ord. Jag tänker inte lyssna på allt alla säger utan jag tänker ta dagen som den kommer och sluta planera allt.

TACK SOM FAN TILL ALLA MÄNNSIKOR SOM FINNS RUNT OMKRING MIG, som stöttar och lugnar mig. Speciellt Tack till Bettan som får mig att med ett ord må bra!


.

jag är så korkad!
Kärleken är blind!

BETTTTTTTTTTTTTAN <3

Jag orkar inte ens bry mig det kanske är fel. Men då får du fan göra nått, jag vet ju inte, inte egentligen.
Men när det är Bettans röst, Bettans röst som strömmar ur telefonen, det är då jag svävar förbi allt och kommer på vem jag är. Du gör mig hel


Inte en CHANS

Jag kan inte påstå att den här dagen är bra på något sätt hitils. Började i morse med att jag i sömnen pratar med Mamma och säger att jag har koll på tiden allt är lungt. Hon går jag sover vidare vaknar klockan kvart i 9, hur kommer man till skolan på en kvart när håret ser ut som... Ingela Gardner. Men jag tog mig dit lagom till nästa lektion. Läsning i en timme HAHAHAH, det va skönt för huvet INTEEEE. sen på det har vi matterakna matte med folk som pratar runt omkring en. HAHAHA ! INTE.
Nu sitter jag på Berga Gården och väntar på att Erik och Axel ska koma med min laddare till datornså jag kan börja skriva lite engelska.. om jag orkar

Överarbetat

Ligger död i min säng och vägrara röra mig ur fläcken innan Mamma o Göran är klara med maten. Den helgar har det varit full fast. I fredags efter skolan var den hem och duscha bort alla små jävla hårstrån och sen direkt till VÄSTERÅÅÅÅÅÅS! Jag suger och glömmer stänga ventilen på luftmadrassen så jag och Moa vaknar i princip på golvet. HELELUULIA. I Lördags firade jag Pappa och Jajja som har varit gifta i 5 år.... SEN FASTNADE JAG I ÅSÄTTRA. Men det löste sig snabb av en nykter volvo ägare. Då vare dags för att träffa folk och kvällen slutade i Mimmies soffa med Heybaberiba. Och varför inte som lite krydda på helgen messar Magnus G Bergstöm och frågar om jag ska med till Knivstad och leka lite teater, så självklart gick jag upp 8 i morse och har varit igång och haft teater övningar hela dan. Nu ska jag DÖ eftersom imorgon är det tbx till slit görat..


Jag är en överarbetad Gymnasieelev!

TOTTIS

Jag saknar min lillasyster nått enormt vill bara känna hennes närhet och höra hennes röst. Min lifsglädje!







Behöver dig

livet är inte alltid lätt.
Man gör sig redo att möta skräcken i vit ögat, men vad gör man när man inte bheöver det helt plötsligt. Min kropp säger ifrån allt släpper och blir fel. Kontroll behovet tar över och slungar in mig i väggen. Jag är besviken, glad och arg. Jag ville, men jag slapp, fan jag som hade övertalat mig själv.

Kroppen släpper tagen om livet och låter mig falla handlöst. 



Var hon vackrare än mig?

Dina ögon ändrar färg i ljuset, dom kan titta nu jag är berädd...
Eller är jag verkligen det? Vad händer om jag inte är det. 
Vissa saker är svårt att acceptera för mig, men jag vågade låta mig göra det.
Var hon vackrare än mig?
Vart tar man vägen när man inte vet var man är säker.
Säker från vadå? sigsjälv?


1 ferbuari

Sitter i himlen... mitt kontor eller mitt och mitt, mitt och alla andra teaterledares. Väntar på att klockan ska bli halv 8 så jag kan få köra igång med första repet för kvällen. PÅPEKNING att Magnus glömmde skriva om repchemat så jag istället för att börja klockan 7 börjar klockan halv 8.... GRRR !

Fett trött på skolan som bara går åt helvette ela tiden. ska ha läst en MASSA sidor tills imorgon, men ´jag kommer att sluta på teatern klockan 9 och sen ta mig hem kommer jag vara hamma halv 10 och då ska man få i sig mat, tvätta skatboet och den är det dags att sova.. Hur ska man lyckas få in lite läsning i det är en bra fråga ja inte har ett bra svar på!! Men nu släpper vi det och fokuserar på alla små/stora teater kidz som kommer och ska bli uppläxade av mig för att de suger.

Är det okej att släppa ur all sin ilska på sina elever??



Nu tänker jag ringa min kärlek i livet Bettan och kööra pepp talk! Men skiten ligger tydligen på massage!!! INTE HELT OKEJ!!!!

RSS 2.0